Ципеле послате Меланији Трамп му ипак обезбедиле позивницу

Елегантне беле и златне ципеле које је крајем августа прошле године послао супрузи будућег председника САД Меланији Трамп, обезбедиле су техничком директору фабрике обуће из Бањалуке позивницу за хуманитарни бал у Вашингтону.

Ципеле послате Меланији Трамп му ипак обезбедиле позивницу Ципеле послате Меланији Трамп му ипак обезбедиле позивницу

Маринко Умичевић, технички директор фабрике обуће „Бема“ из Бањалуке, данас је од Меланије Трамп, будуће прве даме САД, добио позивницу за хуманитарни бал који ће се одржати 19. јануара, дан пре инаугурације њеног супруга Доналда Трампа.

Умичевић каже да, упркос томе што је његов потез слања два пара ципела Меланији Трамп пропраћен на светском нивоу, није био сигуран да ли ће на крају позивницу и добити, преносе Независне новине.

„Био сам оптимистичан, али читав свет се гура на те пријеме и балове. Позив ме обрадовао, као и то да ме госпођа Меланија није заборавила“, каже Умичевић.

Још већа част је, истиче он, чињеница да ће свега двадесетак људи с ових простора бити на балу. Умичевић је позив добио релативно касно, а за то су, како каже, криви организатори, на које се Меланија наљутила када је видела спискове.

У овом тренутку највећи проблем представљају виза и авионске карте за Вашингтон.

„Ако успем добити визу, онда идем – и одлично, али ако не успем, покушаћу некад да одем, ван ових пријема, протокола и свега. Садашња администрација је из Демократске странке, тако да може и то да буде фактор, ипак сам подржавао супротног кандидата. Не мора да значи, али може.“

Умичевић каже да ће поразговарати са Милорадом Додиком, председником Републике Српске, да види да ли ће он ићи. „Попричаћу са председником да видим је ли он добио визу и хоће ли ићи, па ако буде ишао, можда бих могао и с њим.“

Да ли је Меланија прошетала нове ципелице до овог тренутка – Умичевић каже да не зна, али да је важно да је порука коју је послао обишла свет.

„Порука је важна, а то је да очекујемо нову Америку, доста је огња и мача и светског полицајца. Народи од Јужне Америке, преко Блиског истока, па до нас Срба, очекују да им сада буде боље. На крају, ако нам неће помоћи – нека нас оставе на миру да живимо, радимо и боримо се, те да не потпаљују стално ватру“, поручио је Умичевић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара