Mото Деда Мразови делили пакетиће у Београду

Испред Скупштине града Београда окупило се више од 300 мотоциклиста обучених у одела Деда Мраза, који су се упутили ка Установи за децу и младе „Сремчица“ како би штићенике те установе и ове године обрадовали за новогодишње празнике.

Mото Деда Мразови делили пакетиће у Београду Mото Деда Мразови делили пакетиће у Београду

Пријатељство између чланова клуба „БЈБајкерс“ и штићеника дома траје дуго, а ова новогодишња, хуманитарна акција организује се десети јубиларни пут.

И ове године мотоциклисти су штићеницима у Сремчици донели брижљиво упаковане пакетиће, а деца, која их месецима ишчекују, за бајкере су припремила адекватан дочек.

Традиционално, од 2007. године, сваке последње суботе у календарској години чланови тог клуба, обучени у одела Деда Мраза, окупљају се и одлазе у организованој колони мотоцикала до Установе у Сремчици где деци ометеној у менталном развоју додељују новогодишње пакетиће, приређују забавни програм и друже се са њима током читавог дана.

Смех се ширио Моштаничком улицом, где су на капији малишани из дома узбуђено чекали долазак Деда Мразова, а на звук мотора изашли су испред и дочекали дуго очекиване госте.

Како кажу, устали су јако рано, а за тај догађај припремају се данима.

Упркос јако хладном времену и снегу, ове године се по десети пут одржала традиционална додела пакетића, а било је око 200 бајкера.

Руку пуних поклона, хумани Деда Мразови поздрављали су се са малишанима, показивали им своје моторе и сликали се са њима.

У последњој деценији обишли су штићенике дома много пута, спријатељили се и упознали, а данашњим доласком учинили су им посебним и овај крај године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво