Први хиџаб у „Плејбоју“

Двадесетдвогодишња новинарка Нур Тагури спојила је наизглед неспојиво – хиџаб и магазин „Плејбој“! Американка је позирала за најпознатији мушки магазин на свету обучена у фармерке, кожну јакну и „конверс“ патике.

Први хиџаб у „Плејбоју“ Први хиџаб у „Плејбоју“

Новинарка, коју називају „медијско чудо од детета“, сликала се за октобарско издање магазина које носи назив „Одметници“.

Тагуријева ради као извештач за мрежу Њузи (Newsy).

„Искрено, мислим да ми је то што сам муслиманка која носи хиџаб помогло да добијем поверење саговорника“, рекла је она за Плејбој.

Према њеним речима, преко интернета добија много негативних коментара и оштрих критика, али тврди да је то не дотиче много, преносе агенције.

„То је негативна енергија која није здрава. Трудим се да око себе створим круг људи који ће ме држати на земљи. Било да сам код куће или на послу, слушам критике само оних људи који су добронамерни и радим на томе да исправим грешке“, истиче Тагуриjeва.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи