Не зна у шта је све мајка облачи док спава кô топ

Уморни новопечени родитељи често чују исти савет: Спавајте када ваше дете заспи. Међутим, за фотографкињу и младу маму Лаура Изумикаву ћеркина дремка се претворила у креативни вентил.

Када „мамино злато“ безбрижно сања, њена мајка је облачи у свакакве смешне костиме. Костими се најчешће односе на ликове из популарне културе, попут Пикачуа, Бијонсе, Слеша, као и протагонисте серије Stranger Things или култне филмске франшизе Ратови звезда.

Фотографкиња из Лос Анђелеса рекла је за Хафингтон пост да је веома рано увидела да цео концепт „спавај када беба спава“ није за њу.

„Само бих гледала у њу док спава. Цео дан и ноћ. Толико сам опчињена њом“, објаснила је за популарни сајт.

Пошто њена ћерка чврсто спава, једном приликом помислила је да ствари учини мало занимљивим и да фотографије пошаљем нашим родитељима.

„Био је то посебан начин да обележим и пратим њен развој“, истиче Лаура.

Али што је више фотографија постављала на Инстаграм, све више људи почело је да прати њен налог.

Лаура каже да је запањена бројем пратилаца. „Чим сам са овим почела, привукла сам огромну пажњу. Испрва сам помислила да можда престанем са свиме, али ми је велики број људи пружио подршку речима да им моје фотографије улепшавају дан“, додаје она.

Маштовита мама шали се да њеној ћерки слава није ударила у главу.

„Неколико пута се пробудила док сам је облачила, али би ме само исчуђено погледала и вратила се да спава. Верујем да ће се добро исмејати када буде порасла и види своје фотографије. Надам се да ће видети колико је била вољена“, истиче Лаура.

Саветује и све родитеље да никада не изгубе смисао за хумор, посебно са својом децом и нада се да ће фотографије инспирисати у том правцу.

„Волим што ове фотографије терају људе да се насмеју и надам се да их подсећам да се шале са својом децом и не буду преозбиљни када је родитељство у питању“, закључује Лаура.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се