Рони, рода која демолира кола по Гламбеку!

Агресивни мужјак роде Рони, који гребе аутомобиле и ломи стакла на њима, постао је толико познат у немачком граду Гламбеку да су се убрзо у продаји нашле мајице са његовим ликом, пишу немачки медији, а преноси Би-Би-Си.

Како се наводи, сви становници овог села, а има их 127, имају проблем са овом, очигледно, фрустрираном птицом која штету на аутомобила прави у покушају да се обрачуна са сопственим ликом чији одраз види у стаклу.

Сматра се, наиме, да она притом мисли да на супротној страни има супарника.

Због роде Ронија мештани „крију“ аутомобиле у гаражама не би ли их заштитили од огреботина и уништења, и према њиховим речима, потајно се надајући да ће Рони одустати.

Иначе, Рони је прави кабадахија јер не дозвољава ниједном мужјаку да се настани у том месту, што стручњаци објашњавају као могући бес, али и потенцијалну опасност.

Становници Гламбека с нестрпљењем чекају крај августа, време уобичајено да роде одлете на југ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво