Полицајка у бикинију оборила џепароша на земљу

Шведска полицајка, која била ван дужности, шокирала је џепароша који је покушао да опљачка њену пријатељицу док су се одмарале у парку у Стокхолму. Микаела Келнер је била у бикинију када је савладала мушкарца и оборила га на тло.

Згодна бринета већ 11 година ради у полицији. Мушкарац им је пришао тражећи новац, након чега је једна од њених пријатељица схватила да јој је нестао мобилни телефон.

„Реаговала сам инстинктивно и нисам размишљала много о томе, док га нисам срушила. Када сам села на њега, погледала сам око себе и видела пријатељице како чудно ме гледају. Била је то сигурно смешна ситуација“, открива Келнерова.

Фотографије тог хапшења обишле су свет након што их је поставила на Инстаграм.

„Моја прва интервенција у бикинију за 11 година полицијске службе“, написала је уз фотографију, преноси АП. 

„Урадила бих то без обзира у којој сам одећи, па макар била и нага. Ништа ме не може зауставити“, додаје Келнерова.

Осим што чува сигурност грађана и града, Келнерова се бави и финтесом и дизањем тегова. За џепарошем је трчала 15 метара и на крају успела да га стигне. Држала га је на земљи до доласка полиције, која га је и званично ухапсила.

 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво