Непозната жена му се уселила на таван

Дејвис Валман знао је да нешто није у реду у његовој кући у Сијетлу, када је чуо звукове који су долазили са тавана. Отишао је да погледа о чему се ради и затекао је црнокосу жену која му се уселила у кућу.

Први пут када је чуо звукове помислио је да му се причињава. Међутим, када је поново чуо, знао је да се нешто дешава на тавану. „То је мало чудно", рекао је Валман.

„Чуо сам претурање и премештање неких ствари и отишао сам да отворим врата од тавана. Била су закључана, па сам покуцао. Одједном сам чуо женски глас са друге стране: 'Џими, јеси то ти?'“, испричао је Дејвис за Комо њуз, медијску компанију за коју ради.

Рекао је да он није Џими и упитао је шта ради у његовој кући, на шта му је непозната жена одговорила: „Ово је моја кућа, ја живим овде. Овде сам већ три дана. Џими је рекао да могу да живим овде“.

Дејвис је убрзо звао полицију, али је жена побегла. Пронашли су ватрогасне мердевине како висе са једног прозора.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара