Он је најпожељнији мушкарац на свету!

Индијски глумац и модел Рохит Канделвал победио је на овогодишњем такмичењу Мистер света, после 12 дана интервјуа и ригорозних физичких изазова.

Рохит, који је на такмичење стигао као мистер Индије победио је у конкуренцији 46 финалиста и освојио титулу „најпожељнијег човека на свету“.

Његов пријатељ и фотограф Сајан Сур Рој рекао је за Дејли мејл да се Рохит трансформисао од скромног и једноставног момка из Хидерабада до изузетно пожељног и елегантног модела и глумца данас.

Сајан каже да је 27-годишњи мистер света стигао у Мумбај пре две године како би постао манекен и глумац.

Према његовим речима, Рохит није уопште ни знао за такмичење све док му пријатељ није предложио да покуша.

„Мислим да није имао никакве намере да учествује у такмичењу све док се није почео своју манекенску каријеру. Али вежбао је за Мистер Индију веома напорно, а још више за Мистер света“, истакао је Сајан.

Рохит је постао велика сензација у Индији.

Такмичење Мистер света позива кандидате из целог света да се такмиче у пет различитих категорија: мода и стил, екстремни изазов, мултимедија, спорт и талент такмичење.

Како кажу из такмичења, победника је изабрао панел судија који су оцењивали учинак кандидата у свакој категорији, након чега су их и интервјуисали.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво