Уместо пса имају медведа који помаже по башти

Светлана и Јуриј Пантеленко усвојили је медведа када је имао само три месеца. Огромни сисар сада има 23 године, тежак је скоро 150 килограма и дуг више од два метра.

Пар из Русије је објаснио како се медвед по имену Степан одомаћио и да се са њима свако вече мази док гледају телевизију.

Степан се доста добро сналази и у кућним пословима тако да домаћинима доста помаже у заливању цвећа и другим пословима, али велики проблем је што за његову исхрану треба да одвоје свакодневно пoзамашну своту новца.

Светла и Јуриј су дивљу животињу успели да припитоме, истичу да има веома миран темперамент, тако да је врло нежан, воли да се дружи и мази.

„Кад смо га усвојили имао је само три месеца, ловци су га пронашли у шуми самог, јер му је мама угинула. Био је у веома лошем стању, али на сву срећу успео је да се опорави“, објаснила је Светлана Панталенко.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво