„Ајфон“ на слици старој скоро 350 година?!

Извршни директор „Епла“ Тим Кук открио је новинарима врло занимљиву причу о томе где je видео први модел „ајфона“.

Кук је недавно био у Амстердаму као гост „Старт-ап фест Jуроп“, конференције на којој је причао неколико пута, а присетио се посете музеју „Рајксмузеум“ у којем је на једној слици из 1670. године приметио нешто необично.

„Одувек сам желео да знам када је изумљен 'ајфон', али сада више нисам сигуран“, нашалио се Кук.

Причу је наставила његова домаћица холандска политичарка Нели Крос.

„У једном тренутку Тим је дотрчао до мене и рекао ми да морам да видим слику на којој је видео 'ајфон'. Узео ме под руку и показао ми Рембрантово дело на којем једна особа у рукама држи нешто слично 'ајфону'“, присетила се Холанђанка.

Ипак, испоставило се да се не ради о Рембрантовом делу, већ о слици Питера де Хоха - Man Handing a Letter to a Woman in the Entrance Hall of a House.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво