Питона ставио у панталоне покушавајући да га украде

Један мушкарац у САД покушао је да из пет шопа украде бебу питона тако што ју је сакрио у своје панталоне, али су му план осујетили запослени у продавници који су необичну сцену уочили на снимку надзорне камере.

Ушавши у продавницу животиња у Сент Питерсбургу на Флориди, Тревис Тридер је отворио вратанца на виваријуму и извукао младог питона, а потом га дискретно убацио себи у панталоне, и то му није било први пут, преноси данас француска телевизија БФМ.

Запослени у продавници, који су у службеној просторији посматрали шта се дешава испред виваријума са змијама, кажу да су одлучили да сачекају неколико минута и да виде шта ће крадљивац следеће урадити.

„Очигледно, узео нам је најскупљу змију“, истиче Стив Силк, власник пет шопа.

Када је нестрпљење достигло врхунац, најкрупнији међу особљем кренуо је у сусрет лопову како би покушао да га уразуми, али је он покушао да побегне.

Запослени су ипак успели да га задрже и позвали су полицију. Силк каже да су запослени последњих месеци приметили како им змије нестају након што Тридер уђе у продавницу.

Током девет протеклих месеци, Тридер је из тог пет шопа украо два питона, које је потом продао путем интернета, наводи француска телевизија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво