Годинама трошила милионе долара грешком пребачене на њен рачун

Двадесетједногодишња жена ухапшена је на сиднејском аеродрому због тога што је трошила милионе долара – купујући ташне и луксузну робу новцем који је био погрешно пребачен на њен рачун пре чак четири године.

Малезијска жена под именом Кристијана Ли покушала је да напусти Аустралију након што је откривено да је грешком на њен рачун пребачено 4,6 милиона долара пре четири године.

Студенткиња хемијског инжењерства, која је покушала да отпутује у Малезију пре него што ју је ухапсила аустралијска федерална полиција, и даље дугује банци око три милиона долара.

Наводно је куповала „луксузне предмете“, користећи погрешно трансферован новац.

Лијева се појавила на локалном суду након што је оптужена за несавесно добијање финансијске предности преваром и свесно трошење прихода стеченог криминалом.

Младој студенткињи је одобрена кауција под условом да се пријављује два пута дневно полицији у предграђу Рајд у Сиднеју, преда свој пасош и живи са дечком, Винсентом Кингом.

Студенткиња је рекла свом адвокату да је хитно морала да одлети у Малезију да посети родитеље, који не знају за њено хапшење.

Адвокат Лијеве, Фиона Мекерон, суду је рекла да је новац делом потрошен на луксузне производе као што су скупе ташне, на шта је судија прокоментарисао: „То је много ташни.“

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво