Лепотица морала да доказује да не користи стероиде

Бразилски фитнес модел Рафаела Равена успела је да изваја своје тело до савршенства након што су је у пубертету називали буцкастом. Сада више нема вишак килограма, али је злуради коментатори прозивају да њени мишићи и затегнута фигура нису природни већ резултат стероида.

Рафаела је када је почињала са фитнесом изгубила око 15 килограма за годину дана, а данас се хвали како је постотак масти у њеном организму мањи од десет одсто.

Ипак, ни мршављење јој није помогло да побегне од злурадих коментара. Сада је зову зависницом од стероида јер без њих, наводно, не би могла тако да изгледа. На крају је одлучила да се тестира на стероиде и објави резултате и докаже да су њени мишићи искључиво резултат напорног вежбања.

На Инстаграму је прати око пола милиона људи, а толико је посвећена теретани да је остала и без дечка, јер није више имала времена.

„Људи повезују мишићаво тело са стероидима, али то није истина. Због тога сам обавила тест како бих то доказала. Бројни фитнес модели их користе, и ја сам у почетку, али сам престала јер сам приметила да нису добри за мене. Мислим да би било најбоље да се сви као и ја тестирају“, рекла је Рафаела, преноси Дејли мејл.

Бразилска лепотица истиче да је сада једина тајна њеног изгледа здрава исхрана и тренинг.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара