Са „ролексом“ на руци одлучио да проба „сељачку“ храну

На „Инстаграму“ су последњих година деца богатих родитеља постала позната по хвалисању својим раскошним и бахатим понашањем. Са друге стране, њихови родитељи уопште нису бољи.

Страница "Rich Parents of Instagram" препуна је фотографија богатих родитеља, где се јасно види одакле су њихова деца наследила бахатост.

Богате маме и тате на све начине показују колико су неумерени у трошењу новца, а на многим фотографијама се може видети и ароганција.

Родитељи се тако хвале приватним авионима, „ламборгинијима“ и „фераријима“, као и журкама где се просипа Арман де Брињак којег неке боце коштају и до 100.000 долара.

„Мислио сам да пробам сељачку храну“, написао је један од њих у опису фотографије на којој је амбалажа из „Мекдоналдса“, а испод ње рука на којој се налази „ролекс“.

„Увек се све врти око богатих клинаца, па сам одлучио да направим нешто другачије“, објашњава за Бизнис инсајдер творац налога.

На једној од фотографија се налазе два сата украшена дијамантима и родитељ који критикује свог сина и назива га размаженим дериштем јер је кометар његовог детета био: „Тражио сам јахту, али... Хвала тата“.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи