Отровница у смртоносној пауковој мрежи!

Гладни паук ухватио (за пауке) неухватљиво! Иако је аустралијска браон змија једна од најотровнијих на планети, упала је у замку лукавог зглавкара и постала његов плен.

Фотографије приказују младу змију заробљену у пауковој мрежи, неколико секунди пре него што ће бити поједена.

Џеф Симонс, из Елмора у Викторији, открио је да је његова супруга Џуди првобитно видела језиву сцену три недеље раније у њиховом амбару.

Истиче да јој уопште није поверовао, већ је тек сутрадан отишао да провери женине тврдње.

„Паук се и даље се хранио змијом када сам дошао до амбара“, прокоментарисао је Џеф.

Симонс је, затим, убио паука и извадио змију из мреже. „Никада нисам видео ништа налик томе“, рекао је за аустралијски Дејли мејл.

Браон змија (Pseudonaja textilis), пореклом из Аустралије, једна је од најотровнијих змија на свету чији отров садржи токсине који изазивају парализу или слабост мишића.

И даље није познато која је тачно врста паука у питању. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи