Савитљива Злата календаром лечи сломљено срце

Некадашња руска атлетичарка, позната по свом сценском имену Злата, позирала је за новогодишњи календар у позама које пркосе свим законима биологије.

Злата, чије је право име Јулија Гуентел, висока је 172 центиметра, а 12 фотографија искористила је како би показала невероватну флексибилност и, како каже, истакла свој шарм.

„Након развода са мужем желела сам да нагласим свој шарм у новом календару“, рекла је Злата.

Рускиња, која сада живи у Немачкој, може да изведе фантастичне облике својим телом, а толико је савитљива да може да стане у коцку страница 50 центиметара.

Златин дар савитљивости откривен је када је имала четири године, а до шесте године почела је да тренира у циркуској школи.

Такође, она пати од ретког стања познатог као хипермобилност због ког су њени зглобови много покретљивији, а тетиве издржљивије.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво