Возач аутобуса са филмским именом

Три године је Норвежанин Андреас Јанков чекао да му власти „остваре сан” и одобре да свом имену дода имена својих омиљених ликова из филмова и ТВ серија.

Норвежанин Андреас Јанков, 30-годишњи возач аутобуса, одлучио је да промени име како би коначно остварио сан да носи имена својих омиљених јунака из ТВ серија и филмова и сада се зове Џулијус Андреас Гимли Арн Мекгвајер Чубака Хајландер Елесар Јанков.

'Ајмо редом - име Џулијус дао је по популарном шимпанзи из серије "Кристијансенд Зоо" - Арн у част познатог шведског филмског витеза - Елесар и Гимли су ликови из трилогије "Господар прстенова" - Мекгвајер је из једне ТВ емисије Ричарда Дина Андерсона из осамдесетих година - Чубака је, наравно, из Ратова звезда - и на крају, Хајландер из филма и истоимене серије.

"Желео сам да покажем да је могуће бити озбиљан и у исто време узети име које желите", рекао је филмски ентузијаста.

"Желео са да видим колико далеко могу да одем с исказивањем поштовања према омиљеним јунацима. О томе сам почео да размишљам пре три године и коначно ми је одобрено ново име", додао је Норвежанин.

Након законске промене имена и презимена морао је да мења пасош и банкарске картице, али се испоставило да му је име предугачко да би стало на њих, па је на крају морао да се одрекне Хајландера.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво