Читај ми!

Оне су близнакиње?!

Једна има равну риђу косу, изразито светао тен и плаве очи, док друга има бујне локне, таман тен, косу и очи. Ипак, иако изгледа невероватно, оне су сестре и то близнакиње.

Девојчице су рођене потпуно различите због својих родитеља. Наиме, њихова мајка Дона је полу-Јамајканка, а њихов отац Винс је белац.

Близнакиње Луси и Марија Ајлмер рођене су у јануару 1997. године, пише Дејли мејл.

Њихова мајка је била и више него зачуђена када их је први пут угледала, јер ништа на њеним дотадашњим прегледима није указивало на различите боје коже девојчица.

„Није имала појма да смо толико различите и када нас је видела у рукама бабице остала је без текста“, каже Луси, девојчица са риђом, равном косом.

Недуго након Лусиног и Маријиног рођења, њихови родитељи су се развели, а близнакиње имају још троје браћа и сестара.

„Наша браћа и сестре имају боју коже која је нешто између Маријине и моје. Ми смо на различитим крајевима спектра боја, а они су негде између“, шали се Луси.

„Нико нам не верује да смо близнакиње. Чак и кад се слично облачимо и даље нимало не личимо. Неки пријатељи су нам чак тражили и крштеницу да им докажемо да смо сестре“, каже Луси и додаје да оне не могу ни да помисле да као други близанци глуме једна другу и збуњују људе.

Чак су и њихова интересовања потпуно различита: Луси студира науку и уметност, док Марија студира право. Такође, тамнокоса тинејџерка је слободнија и дружељубивија, док је Луси веома стидљива.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво