"Love Is In The Air"

Са идејом да „спаси парове од мучења и бламаже“ на комерцијалним летовима, Крег Џасто, аустралијски пилот, основао је авиокомпанију „Еротик ервејз“ која омогућава клијентима да остваре сан и воде љубав у ваздуху.

Учлањивање у тзв. "Mile High" братство може бити прилично незгодна авантура, осим ако не летите приватним авионом. За већину, то се своди на „гужвање у пару" у скученом тоалету „џамбо џета", пишу аустралијски сајтови.

Од 2006. године више не! Барем за Озије.

Наиме, аустралијски пилот Крег Џасто покренуо је пре три године у Бризбејну авиокомпанију „Еротик ервејс", која свима који су жељни „узбуђења", за 675 аустралијских долара (400 евра) нуди могућност вођења љубави на висини од 1.600 метара, односно, тачно једној миљи.

У основној понуди су летови дуж аустралијске источне обале од 40 минута (400 евра) и један сат (515 евра), али они којима то није довољно, за додатних 250 евра могу остати у ваздуху још један „школски час".

„Већина парова прославља рођендане или годишњице на овај начин и углавном се одлучује за сат времена. Људи не желе да журе", каже Џасто, бивши инструктор на бомбардерима.

Уз доплату од 75 долара (45 евра), пар лако може постати „тројка".

Двомоторац „Бич Х-18С" опремљен је великим креветом са сатенском постељином, а компанија даје гратис боцу шампањца и кутију презерватива. У понуди су и јагоде, чоколада и цвеће.

Након повратка на аеродром, љубавници добијају и одговарајући "Mile High Sexperience" сертификат „који могу да ураме и окаче на зид да га виде пријатељи".

Крег каже да је на идеју дошао док је радио у цивилном ваздухопловству, где су стјуардесе веома често имале проблема са путницима који су на прекоокеанским летовима покушавали да воде љубав.

„Код мене то могу да раде, а да их нико не узнемирава."

Иако је светска економска криза натерала власника „Еротик ервејза" да ове године на неко време „приземљи парове", Џасто сада тврди: „Посао иде изванредно и размишљам да га проширим и на друге градове".

Два веома бучна мотора обезбеђују приватност, а постоји и завеса између пилота и путника. „Желимо да се људи опусте. Оно што већина клијената тражи је мало екстра турбуленције!"

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи