Возио 50 година без дозволе

Након што га је полиција зауставила у западном делу Сиднеја јер није стао на знак „стоп”, господин за воланом, стар 67 година, је признао да већ пола века вози без дозволе.

Око осам сати ујутру, сиднејска полиција је зауставила једног 67-годишњака из Валасија, јер није стао на знак "стоп" на раскрсници Парк и Нордерн роуда у крају познатом као Ладенам.

Утврђено је да вози без дозволе, што и није тако редак случај, али су се саобраћајци шокирали када је признао да већ 50 година вози без положеног возачког испита.

Из ова два разлога ће возач, чији идентитет није објављен, петог октобра морати да се појави пред локалним судом.

"Почео сам да возим са 18 година и никада ме нико није зауставио, иако сам свакодневно у аутомобилу. Ни сада није било разлога за то, али је момцима изгледа било досадно", рекао је возач.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво