Драгоцена помоћ љубитељима филмова

Помажемо да ваша бешика ужива у филмовима исто колико и ви, то је порука на насловној страни сајта runpee.com, који љубитеље филмова у САД обавештава у ком тренутку могу да оду у тоалет, а да не пропусте неку кључну сцену. Ускоро ће сајт бити прилагођен корисницима широм света.

Љубитељима филма широм света ускоро ће бити доступан сајт који их обавештава кад могу да на кратко напусте биоскопску салу због хитне потребе да оду у тоалет, а да не пропусте неки кључни догађај.

Сајт runpee.com (у преводу „тркни да пи..иш") засад обавештава само америчке гледаоце у ком тренутку и на колико времена могу да одсуствују, а Ден Флорио који га је лансирао, планира да га прилагоди и другим тржиштима, са преводима на шпански, кинески, француски, немачки и друге језике.

Флорио је сајт направио пошто је 2005. провео пуна три сата и седам минута "прикован" за седиште, како не би пропустио ни тренутак "Кинг Конга".

"Кад прилагодим сајт да буде компатибилан са свим тим писмима, што би могло бити почетком новембра, покушаћу да освојим планету", изјавио је Флорио Франс пресу.

Сајт који на насловној страни поручује: "Помажемо да ваша бешика ужива у филмовима исто колико и ви", допуњавају корисници, а установљено је да код већине филмова прва пауза за одлазак у тоалет наступа око 40 минута после шпице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи