Голди и Харисон најзгоднији бака и дека

Холивудске звезде Голди Хон и Харисон Форд победиле су у анкети за „најпожељније познате баке и деке”.

Холивудски глумци Харисон Форд и Голди Хон нашли су се на врху листа за најпожељнијег деду, односно бабу, које су објављене у недељу поводом "Дана бака и дека" у Америци.

У анкети АОЛ-овог сајта Parentdish.com, 67-годишњи Харисон Форд је освојио нешто више од половине гласова, односно 51 одсто у мушкој категорији, претекавши, интересантно, све саме музичаре -  Тонија Данцу, Пола Макартнија, Стивена Тајлера и Лајонела Ричија.

Иначе, Форд је деда од 1993. године, када му се родио први унук Илајел. "Нај-дека" Индијана Џонс је ових дана потврдио да је спреман за снимање петог наставка.

У "жестокој" женској конкуренцији, титула најпожељније баке припала је Голди Хон (63) која је добила више гласова од бивше гувернерке Аљаске Саре Пејлин, глумицe Сели Филд, певачице Тине Тарнер и Џејн Фондe.

Голди, мајка двоје деце, је бака постала 7. јануара 2004. године када је њена ћерка, такође позната глумица Кејт Хадсон, родила сина Рајдера. Од августа 2007. има и унуку Вајлдер, коју јој је "подарио" син Оливер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи