Украо полицијска кола да се провоза

Младић из Новог Мексика могао би да заврши у затвору због своје неслане шале. Учинило му се страшно забавним да полицајцима испред носа украде патролна кола и провоза се градом.

Колико год да попијете, требало би да имате на уму једну ствар - возикање украденим полицијским колима није баш добра идеја. А полицајцима то неће бити нимало смешно.

Метју Андерсон, 21-годишњак из Новог Мексика, могао би да заврши у затвору због своје неслане шале.

Патрола полиције одговорила је на позив због нарушавање јавног реда и мира. Када су изашли да извиде ситуацију, оставили су упаљен мотор аутомобила.

При повратку, један од полицајаца је даљинском контролом отворио врата аутомобила, што је Метју Андерсон, који је туда пролазио, искористио да улети у кола и одјури!

Патрола је свој празан аутомобил пронашла после три сата, а нешто касније Андерсон је ухапшен док је пешачио аутопутем.

Како је објаснио, хтео је „само мало да се забави"...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво