„Непристојна понуда” упалила?

На суду у лондонском крају Клеркенвел води се бракоразводна парница чији историјат подсећа на причу из филма „Непристојна понуда”. Само што је у овом случају ситуација обрнута - понуђач велике суме је 35-годишњак, а супруг старији господин.

Јан Самуелидес, 35-годишњи менаџер банке "Голдман Сакс" у Лондону, понудио је Алзбети Холомоковој 500.000 фунти да остави мужа и уда се за њега.

Да ли због пара, гомиле поклона и изнајмљеног стана, љубави или страха да ће Јан дићи руку на себе, углавном, бивша дама за пратњу је на крају поднела захтев за развод брака.

Прича о "непристојној понуди" је у јавност доспела управо током бракоразводне парнице, након што је господин Морли на суду у Клеркенвелу "отворио душу".

Идемо редом. Млади банкар Самуелидес изгубио је главу због 28-годишње Словакиње Холмокове, удате за Дениса Морлија, 67-годишњег пензионисаног бизнисмена из Ковентрија.

Јан, пореклом Француз, ју је упознао тако што је био њен "клијент" и заљубио се.

Када је она одбила да настави да се виђа са њим, наводећи да "воли и поштује свог супруга и да је срећна", Самуелидес је запретио да ће извршити самоубиство.

Млада Словакиња је тада одлучила да све исприча свом супругу који јој је саветовао да настави да се виђа са банкаром како не би дигао руку на себе.

"Одговор банкара је био 'Ево ти дијамантски прстен од 5.000 фунти, ташна од 1.500 фунти, 3.500 фунти у кешу'. На крају је рекао 'Остави мужа и дођи да живиш са мном и даћу ти чек на 500.000 фунти'", испричао је Морли на саслушању у суду.

Наиме, Холмокова је убрзо након, како је Денис у судници то назвао, "подмићивања" поднела захтев за развод брака, наводећи као разлог "неразумно понашање" супруга.

Морли је признао да је једнапут рекао да ће убити Самуелидеса. 

Наставак парнице је заказан за 13. октобар, а Алзбетини адвокати су одбили да дају коментар.

Холмокова и Денис Морли били су у браку од 2002. године. Његове комшије кажу да им се ретко обраћао и да не знају од чега живи.

Јан Самуелидес је менаџер банке од 2007. године.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво