Фризура за 20.000 фунти

У свету Стјуарта Филипса, светски популарног фризера из Лондона, криза је очигледно непознат појам. Толико да је недавно увео нову услугу - целодневни третман косе за „само” 20.000 фунти.

За већину људи, 20 хиљада фунти (22.700 евра) представља, рецимо, депозит за кућу. Међутим, за неке је то сума коју ће одвојити за нову фризуру.

Наиме, познати лондонски фризер Стјуарт Филипс, који упркос кризи постаје све популарнији, нуди целодневни третман косе за 20.000 фунти.

Његов салон, лоциран у четврти Ковент Гарден, нарочито је омиљен међу супругама руских тајкуна.

А међу холивудским звездама је постао познат након што га је британска Академија за телевизију и филм прогласила својим официјелним фризером.

Још када је 2007. године ушао у Гинисову књигу рекорда као "маестро" са најскупљим шишањем на свету од 8.000 фунти, за њим влада права "помама"!

Невероватно, али две године касније, та цифра се удвостручила.

За поменуту суму од 20.000 фунти, клијенти добијају посебну услугу која укључује телохранитеље и лимузину која ће их сачекати на аеродрому.

"Неколико мојих клијената плаћа ову услугу, али за узврат добија неограничену пажњу. На располагању сам им читав један дан и пружам им најбољи третман. За њих набављам најскупља егзотична уља, специјалне парфеме и ангажујем екипе телохранитеља, преводиоце па чак и шетаче кућних љубимаца", каже Филипс.

Пробрани клијенти могу да уживају и у сеанси акупунктуре и шијатсу масажи.

Стјуарт има и екстра понуду за њихове пријатеље - могу да се ошишају по специјалном "попусту" од 8.000 фунти.

"Можда звучи као много новца, али ја мислим да су цене прикладне. Упоредите их само са другим скупим стварима које нису од есенцијалног значаја. На пример, неки хотели у свету коштају по пар хиљада фунти дневно. Једна моја клијенткиња ми је рекла да ће потрошити 3.000 фунти за ташну, а има их преко стотину", тврди Филипс.

Стјуарт је познат по "ултралуксузним" фризурама - чувена је она његова креација када је Серени Вилијамс за журку Ричарда Бренсона на Вимблдону направио "фризуру" са милион фунти вредним дијамантима у коси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво