Читај ми!

Приједорчанка добила друштво у ћутању

Топић Јелена из Приједора, која скоро месец дана непомично и ћутећи стоји на импровизованом постољу на главном градском тргу, добила је друштво у својој акцији. Придружило јој се неколико младих људи, који су са њом стајали и ћутали. 

Јелена Топић, која већ скоро месец дана стоји на централном градском Тргу мајора Зорана Карлице у Приједору, добила је „друштво“.

Придружило јој се неколико младих људи, који су са њом стајали и ћутали.

Они су се одазвали позиву који је суграђанин Димитрије Вокић упутио преко Фејсбука, да Јелени у необичном перформансу дају подршку тако што ће се окупити и са њом стајати на тргу.

„Јелену познајем, али ни ја, као ни остали Приједорчани ни шира јавност, не знам зашто стоји и ћути већ данима. На овај начин сам желео да јој сви заједно дамо подршку шта год да је разлог њеног стајања на отвореном“, рекао је Вокић, студент Музичке академије у Бањалуци.

Међутим, ни друштво које је добила, Јелену није узнемирило па је добар део свог ћутања тог дана провела затворених очију, пише Глас Српске. Занимњиво, јуче је Јелену посматрао и Миленко Ђаковић, заменик градоначелника.

Јуче је поред Јелене дошло и до физичког обрачуна. Извесна Приједорчанка, за коју се претпоставља да је душевно оболела, јуче је покушала да Јелену насилно скине са постоља, а све је, тврде очевици, кулминирало кад је женска особа из масе ударила нападача, преноси портал Приједор24.

Како наводи тај сајт, ради се о особи која је пре пар дана Јелену такође држала за руку и вукла. 

Иначе, млада Приједорчанка већ месец дана изазива пажњу својих суграђана непомичним целодневним стајањем на главном градском тргу и ћутањем. Једни кажу да то ради због незапослености, а други оцењују да се ради о снимању драмског рада. 

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво