Читај ми!

Ништа од смака света

Одложен или отказан? И у Србији је освануо 22. децембар, дан после најављеног армагедона. Промена има, али, ипак, не онаквих од какавих су многи страховали. Најчешће жртве – већ истањени новчаници.

По свему судећи и овај смак света је одложен. Или су организатори потпуно одустали од замисли и све потпуно отказали?

Пробудили сте се и осванули у новом животу или новом дану? Где су ванземаљци, где је комета, библијски потоп, где су бесни пси, да ли је било нуклеарног удара?

Питања, на која сам Ваш живот даје одговор!

У еуфорији од краја света, многи су одлучили да промене своје животне навике, те се одлучили да проживе живот какав нису за све време свог битисања и одлучили на последње ово или оно, па учинили можда и највећи промашај или можда направили потез живота?

Пророчанство древних Маја се није обистинило или није тачно протумачено? Тек, за хиљаде људи почео је у глобалној економској кризи и лични финасијски суноврат.

Како би се заштитили и не би ли преживели армагедон, изложили су се толиком трошку да им је просто криво што није крај света.

А и није крај света. Спремана су склоништа, магацини хране, воде, па и оружја.

За оне који имају новца за бацање, потрудили су се широм планете експерти за пражњење туђих џепова и комерцијализовали целу причу око древног календара јужноамеричких Индијанаца

Тако да је скоро свака од земаља имала једино она баш то скровито место које ће бити спасено од потопа.

Да ли је? Данас гледајући, најлепше је код куће. Као и дочек Нове године, многи су смак света дочекали скромно у кругу породице.

Тражећи спас за своје животе, из других земаља походили су и нашу Ртањ планину, што и није лоше за домаћу економију. Ртањ је, према оцени неких, било то необично место где би се спасли сви који се ту затекну.

Да не би сада ми испали и спасиоци човечанства, због небеских веза, побринуо се Амерички портал Popular и за најављени смак света окривио је, кога? Србе!

Намерно или сасвим случајно, тврди аутор, Срби су испунили услов из Нострадамусовог пророчанства да до армагедона дође.

Сада, како нема судњег дана, вероватно ће се кривица за то тражити на неком међународном рочишту.

Или ће се с друге стране, брже боље тражити неки нови датум пропасти човечанства.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво