Читај ми!

Пеглу ће вам вратити... у главу

Тостер, миксер и пегла су најомраженији поклони за Дан заљубљених, јер жене никако не желе да их тога дана подсећате на кућне послове. Ни доњи веш неће проћи славно, и поред тога што истраживања показују да би пет одсто припадница лепшег пола обрадовао секс.

С обзиром на то да се приближава 14. фебруар, било би добро посаветовати мушкарце који су се приклонили моди пристиглој са Запада, које поклоне не би никако требало да купе својој „лепшој половини".

Једно британско истраживање показало је да оно што жене највише иритира на Дан заљубљених јесте недостатак маште.

Тако је најомраженији поклон неки од класичних кућних апарата типа миксер, тостер или пегла, јер жене не воле да их подсећају, барем не тог дана, на обавезу обављања кућних послова.

На другом месту је, супротно увреженом мишљењу, доњи веш, јер се мушкарци углавном не сналазе са бројевима грудњака и гаћица, па често оману величину.

Букети цвећа и честитке, такође, неће бити дочекани са одушевљењем, али ни бомбоњере, поготово ако ће касније дародавац замерити вољеној да се угојила.

Према другом истраживању, чије резултате преноси Хафингтон пост, 75 одсто жена би да буду „краљице на један дан", тј. да буду ослобођене од свих кућних послова и бриге око деце.

Њих 14 одсто би волело романтичну вечеру, девет одсто очекује неки леп поклон, док би пет одсто највише обрадовао секс.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво