Читај ми!

Шта раде десничари у индијској скупштини?

Телевизијске камере ухватиле су тројицу министара, чланове десничарске странке Баратија Џаната, како гледају порно-филм на заседању локалног парламента у Индији. Сва тројица поднела су оставке, али не признају да су гледала порнић.

Три провинцијска министра у Индији поднела су оставке због оптужби да су на заседању локалног парламента гледала порно-филм, што су забележиле и ТВ камере. Гувернер јужне државе Карнатка прихватио је њихове одлуке.

Наиме, једна локална телевизија снимила је једног од министара како гледа порнић на мобилном телефону.

Тај министар је потом проследио мобилни телефон свом колеги, другом министру, који је, такође, погледао видео-клип током скупштинског заседања.

Мобилни телефон је, иначе, припадао трећем министру. Министри су чланови десничарске странке Баратија Џаната, која је владајућа у Карнатки.

Сва тројица су негирала да су гледала порнографију. Оставке су образложили потребом да сачувају своју странку од срамоте.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи