Читај ми!

Магичне Супербоул рекламе

Адријана Лима, вилењак и „Мотли кру“, Чарли Браун, Скуби Ду и читава плејада цртаних ликова, као и Дарт Вејдер само су неки од јунака рекламних спотова о којима ће се, као и увек после Супербоула, говорити данима. Зашто? Погледајте!

Емитовање реклама током великог финала НФЛ лиге кошта око три и по милиона долара, и то за спот од 30 секунди. Јесте реч о веома гледаном програму, али они који се одлуче да одвоје толики новац захтевају од тимова који су задужени за коначан изглед рекламе да сваки милисекунд спота буде савршен.

Другу годину заредом реклама која се највише препричава јесте „Фолксвагенова" прича о псу који је због феноменалног аутомобила одлучио да се отараси вишка килограма. У продуженој верзији, која траје више од минута, ту је и Дарт Вејдер са екипом. 

Чарли Браун, Скуби Ду, Волтрон, Ричи Рич и многи други цртани ликови удружили су снаге како би скренули пажњу на "MetLife". Коментари познавалаца садрже описе попут: „Реклама је као да уживате у расхлађеном соку од поморанџе", „Ново, свеже и носталгично". 

Међутим, јачем полу веома се допала порука коју су потенцијалним купцима послали стручњаци за маркетинг у име компаније „Киа моторс".

Снажне емоције у сновима смењују се због незгоде са чаробним прахом. Уз грмљавину коју на бини прави група „Мотли кру" Адријана Лима, као и десетине девојака са трибина, наравно, оскудно одевене, поздрављају јунака приче.

Док се прашина и емоције око Супербоула буду слегле издвојиће се сигурно још реклама припремљених за ову прилику, а начин на који су их маркетиншки стручњаци осмислили обележиће највероватније целу годину.   

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво