Како је Хитлер замишљао савршену мајку?

Да би aријевска раса постала супериорна, Трећи рајх је оформио „школе за будуће младе“ које су имале за циљ да створе савршене жене за присталице Адолфа Хитлера. Пронађени документи показују да су полазнице морале да стекну „посебно знање у вези са расом и генетиком“, као и да подижу децу која верују не у Бога или Исуса, већ у Фирера!

Мрачна листа правила за све будуће жене нациста у Трећем рајху недавно је откривена, а неколико „школа за будуће младе“ било је отворено са циљем да створе савршене жене за присталице Адолфа Хитлера, пише Дејли мејл.

Правила су налагала да младе жене морају да буду научене да перу, кувају, брину о деци, одржавају дом пре него што би могле да се удају за мушкарце који су руководили концентрационим логорима и управљали освојеним земљама „челичном песницом“.

Жене су такође учене социјалном понашању попут одржавања конверзације на коктел забавама и подизању деце која верују не у Бога или Исуса, већ у Хитлера!

Ове школе осмислили су Гетруда Клинк, која је била задужена за ове школе, и Хајнрих Химлер, који је предводио Eс-Ес (SS) јединице.

Химлер је био опседнут супериорношћу aријевске расе над свим другим расама и била му је потребна „јака породица која би створила чисту нацију“. Он је потписао документ 1936. године, који је од свих будућих жена припадника Eс-Ес јединица захтевао да учествују у овим специјалним курсевима.

Не само да су оне морале да науче како да буду „добре жене“, већ су морале и да стекну „посебно знање у вези са расом и генетиком“. У случају да ово нису могле да остваре, није им било дозвољено да ступе у брак.

Пронађени документи показују и како је гледано на те жене - изнад свега, оне су биле „машине за размножавање и одржаваоци расе“ према језику школа.

Клинкова је такође била жена са највећим чином у историји Трећег рајха и била је невероватно привржена свим идејама које је пропагирао Адолф Хитлер.

број коментара 12 пошаљи коментар
(четвртак, 22. авг 2013, 11:14)
anonymous [нерегистровани]

Polakilosirce

Ja zivim u braku sa divnom suprugom i troje dece (3 sina) i prelepo mi je, nebih ni za sta na svetu to menjao.
Nisam pripadnik nikakve grupacije, e sad mozete da me zovete nacistom itd. svejedno mi je, ja uzivam, a ostali (gej, lesbejke itd.) zive trulo i to dobro znaju zato i zele u svakom trenutku da se eksponiraju i skrenu paznju da bi ih neko uzimao za ozbiljno.

(четвртак, 22. авг 2013, 09:08)
anonymous [нерегистровани]

crni arija

Kaplar je najveci arijevac na svijetu.
On ima plave oci i crveno dupe.
Plave oci dokazuju da je bog bio arija.
crveno dupe je dokaz da je hitler bio majmun.
Crvena boja je boja komunizma.
Svi smo mi crveni sa unutrasnje strane.
Sa vanjske strane mozemo biti bijeli, zuti ili crni.
Crna essesovacka uniforma je boja njegova
koja nas je u crno zavila.

(четвртак, 22. авг 2013, 08:55)
anonymous [нерегистровани]

za čitaoca

Можда треба да прихватимо више ове европске вредности попут геј бракова и ЛГБТ права,а не да слушамо тамо неке ретроградне снаге прошлости попут Двери који пропагирају породицу и веру у Бога?
Шта би сте ви урадили са тим ретроградним снагама ? Можда неки конц логор или неку школу европејства?

(четвртак, 22. авг 2013, 08:42)
Мирослав. Краг. [нерегистровани]

Природа аје газда, остали пролазници

Вековима је природа и околности стварали скупине народа, обичаје,знања и незнања. Нема ту супериорне расе, роди се неки лудак који замишља да је духом и памећу бољи од других, могуће је, брже се развио од осталлих и то, што је у људској свести, хоће и гледа да искористи.
То је прича и око овог каплара, огорчен на понижења из Првог рата, успео је да се наметне Немачкој која је нагло почела да расте и јача и сад су порасли апетити, мала је Европа... а како је прошао видели смо.

(четвртак, 22. авг 2013, 08:33)
Александар [нерегистровани]

читаоче

Монструозне методе индоктринирања из трећег рајха немају никавкве везе са породичним вредностима али имају везе са масовним индоктринирањем српског народа евроунијатским сатанизмом. Припадници ДВЕРИ су потомци антифашиста четника и партизана, солунских ратника и баштиници Православља и Светосавља заговорници слободне Србије са слободном и јаком породицом заштићеним и поштованим мајкама које неће моћи да отпуштају због трудноће, децом заштићеном од дроге и свих видова медијске агресије. Тоталитарне вредности хитлерове Немачке уједињена европа и фирер изнад Бога само су замењене тоталитарним евроунијатским глобализмом а фирер Мамоном богом новца. Ми слободни смо се супротстављали једноумљу и окупацији и 1914 и 1941 и 1991 и 1999 и данас а слуге и поданици ће бити слуге и поданици и јуче и данас.

(четвртак, 22. авг 2013, 01:03)
anonymous [нерегистровани]

Film

Češki igrani film "Der Lebensborn - Pramen života" govori o tome!

(четвртак, 22. авг 2013, 00:00)
Ivan [нерегистровани]

Ih

I na tarabi pise svasta...

(среда, 21. авг 2013, 23:54)
anonymous [нерегистровани]

Pa posle Dveri i drugi srpski desničari, krstaši protiv bele kuge i obnavljači autoritarne tradicije, nisu neonacisti.

A šta fali zdravoj porodici?

(среда, 21. авг 2013, 23:38)
Blaa [нерегистровани]

Krajnost

@citalac

Otisao si u krajnost, glupo je porediti prave porodicne vrednosti i ono sto je propagirao nacional-sovinizam. Hoces da kazes da su neonacisti svi koji zele da imaju brak, porodicu i koji zele da se bore protiv ''bele kuge''???

(среда, 21. авг 2013, 21:34)
anonymous [нерегистровани]

Ne sam moralna već i istorijska tematika

Stvarno je vrlo teško pisati komentare na ovakve teme, ako se izuzme zluradost, onda je ipak bitno suočiti se sa istorijskim činjenicama i materijalima, između ostalog da nam se slična istorija ne ponovi u tako nečovečnoj formi, kao što je ona barem na Balkanu još uvek do koske u svesti današnjih generacija. Ne samo fašizam i nacizam već treba osuditi sve takve činove nečovečnosti i zloupotrebe dece, slabih, starih i slično.