Срби криви за смак света?!

Намерно или сасвим случајно, крај света изазвали су Срби! Aмерички портал "Popular" пише да је услов из Нострадамусовог пророчанства да до армагедона дође, светски сукоб у Ђавољој 1999. години, изазвала Србија одбијајући мировни споразум са Албанцима.

Амерички портал Popular за најављени смак света окривио је Србе! Намерно или сасвим случајно, тврди аутор, Срби су испунили услов из Нострадамусовог пророчанства да до армагедона дође.

Чувени Француз, у 86 катрену свог пророчанства, каже: „И доћи ће година са ђавољим бројем у обрнутом смеру (1999. година има три деветке које су обрнуте три шестице, односно број сатане) и тада ће Ђаво желети да направи светски сукоб да би 13 година касније и цели свет био уништен".

„Јасно је да се 1999. године заиста догодио светски сукоб, јер је 19 земаља света, односно чланица НАТО-а, ушло у сукоб са Србијом због Косова, а цео сукоб су управо покренули Срби одбијајући мировни споразум са Албанцима", наводи се на америчком порталу.

Вероватно Срби нису знали за Нострадамусово пророчанство, али су тада, ипак, изазвали повод за смак света, закључује аутор.

Иако се наводи да Маје не сносе никакву кривицу, 21. децембар 2012. године ипак је датум који портал наводи као термин за наш апокалиптични крај.

Међутим, шта ако је овај крај цивилизације „призвао" нечији туђи, раније почињен грех, а онај за који су Срби, наводно, криви тек треба да дође?

број коментара 108 пошаљи коментар
(недеља, 23. дец 2012, 17:53)
Perun [нерегистровани]

Izvor

A kako bi bilo da navedete link ka tom famoznom "portalu"? Manite se sprdnje

(недеља, 23. дец 2012, 10:53)
anonymous [нерегистровани]

Dijete

Po njenom postu bih rekao da ima oko 9 godina, najvjerovatnije...

(субота, 22. дец 2012, 18:00)
anonymous [нерегистровани]

Srbin iz Drenovca kod Sapca

Vi ostali kako hocete,ali nas Srbe ce i taj smak sveta da zaobidje,ko vam je kriv sto se niste rodiji kao Srbi,...

(субота, 22. дец 2012, 10:01)
anonymous [нерегистровани]

I Treba

Ma u pravu si i treba da bude smak ''svjeta'',možda neka nova civilizacija bude malo pismenija od nas da me ne bude sramota jer sam ''bijo'' ''srbianac''

(петак, 21. дец 2012, 12:45)
Ciko [нерегистровани]

Smak

evo,21 decembar,jedan sasvim glup dan...

(петак, 21. дец 2012, 11:02)
sasa [нерегистровани]

amerika i smak sveta

i jos nesto onaj nesrecni kolumbo koji je verovatno pijan zalutao i otkrio ono sto je ocigledno trebalo da ostane neotkriveno zauvek sada se sigurno okrece u grobu i razmislja koji sam ja papak

(петак, 21. дец 2012, 10:56)
sasa [нерегистровани]

amerika i smak sveta

sve filmove na temu smaka sveta napravili su amerikanci ali posto su oni dobri neko mora biti kriv a ko drugi nego mi srbi oni koji su unistavali cele civilizacije nisu krivi ni za sta a mi jesmo za sva zla ovog sveta pa evo kako kazu i za njegov kraj ako ce da bude neka prvo pogodi njih da mi malo gledamo na cnn-u pa posle sta bude

(петак, 21. дец 2012, 02:17)
Ivan [нерегистровани]

FILM

A ko je napravio film 2012...Koliko ja znam Srbi nisu...I ako smo mi izmislili, zasto oni dolaze kod nas na Rtanj...

(петак, 21. дец 2012, 00:17)
anonymus [нерегистровани]

Srbi

Srbi su za sve krivi ^_^

(петак, 21. дец 2012, 00:11)
anonymous [нерегистровани]

andjela

"smak svjeta ne postoji

smak svjeta ne postoji to je samo izmisljotina.tu glupost je neko izmislio. smak svjeta su svi govorili kako cebiti 1.god 2god 3god 4godi i nije bijo.kakve gluposti ,ja sam srbianka i mi nismo izmislili smak svjeta.ggggggggggggggllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuppppppppooo"
Ko nema u glavi ne vredi mu ni u do...

Mozda i nebi bilo lose da dodje smak sveta kad ovakve gluposti objavljujete.