Читај ми!

„Алтернативна терапија“- гинеколог лечио пацијенткиње од измишљених тумора интимним односима

Италијански гинеколог, врло познат и цењем међу својим колегама, са десетином објављених књига, постао је познат широј јавности по свом неуобичајеном начину лечења пацијенткиња које су му указале поверење као гинекологу велике популарности, не само у Барију, граду у коме живи, већ и у читавој Италији.

Наиме Ђовани Миниело, познат и као гинеколог познатих личности, дијагностиковао је пацијенткињама лажне туморе које је било могуће излечити само уколико пацијенткиње имају неколико интимних односа са њим.

"Алтернатива терапија" овог гинеколога састојала се у одласку у кревет са њим. Дефинисао је себе као Sommeliera vagine, оног који поседује Магичну фрулу и полни орган Свеца Padre Pio.

Све је почело тако што је једна од његових пацијенткиња, имала храбрости да се обрати познатој италијанској тв емисији Хијене (били су гости Ртс-а) која се бави истраживачким новинарством и прима мејлове гледалаца након чега лично проверавају сваки случај.

Тридесеттрогодишња жена је изјавила новинарима да се обратила познатом гинекологу јер није могла да остане у другом стању и била је спремна да плати и 350 евра за приватан преглед.

"Након првог прегледа на коме ми је испричао сва његова професионална и лична остварења хвалећи се, рекао ми је да имам папилом вирус иако ће тест сигурно бити негативан.Објаснио ми је да је само он у стању да ме излечи сексуалним односом са њим јер је он вакцинисан против овог вируса", изјавила је Анамариа која је узнемирена и уплашена отишла из ординације.

Након што је консултовала другог гинеколога који јој је рекао да нема разлога за бригу и да није болесна, она се вратила код познатог гинеколога који јој је све поновио у вези лечења сексуалним односом, све то је тајно снимила и послала редакцији Хијена. Гинеколог кога је жена консултовала ради другог мишљења рекао јој је да сви у граду знају шта ради њихов колег,а али сви су ћуте јер се ради о врло утицајном доктору, чији је брат био и политичар у Барију.

Редакција Хијена је послала своју новинарку на преглед, а гинеколог је, не знајући да га снимају скривеном камером и њој поновио исту причу: да има папилом вирус и да само он може сексуално да је излечи.

Новинарка се правила да пристаје и заказала му је састанак у хотелу. У моменту када је гинеколог кренуо да је додирује и да се скида, читава екипа Хијена је упала са камером у хотел. Но оно што је, поред чињенице да се лекар тако понаша, запањило италијане јесте чињеница да он ништа није негирао.

Новинарки је, облачећи се, објаснио да је то научно доказано и да особе које имају папилом вирус треба да спавају са особама које су вакцинисане, баш попут њега.

У том моменту је назвао телефоном друге пацијенткиње које су отишле у кревет са њим и које су све потврдиле.

Након тв прилога, јавило се на десетине жена истоветног искуства тако да је његов студио затворен, отворена је истрага а доктор је изјавио да ће дати отказ и бити избрисан из Удружења лекара.

Гинеколог и даље не схвата где је погрешио и наставља да говори да је нудио својим
пацијенткињама алтернативно лечење и да је свака од њих била слободна да то прихвати или не. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво