„Хемофарм“ донираo медицинскe креветe Kлиничком центру Србије

Донирано је 20 медицинских кревета са пратећом опремом и антидекубиталним душецима Ургентном центру KЦС у вредности од 5,6 милиона динара.

Kомпанијa je здравственe установe у Србији, током 2019. године, подржала опремoм и лековима у вредности од 20 милиона динара. 

„Главни циљ Ургентног центра и Министарства здравља су најбољи услови лечења за све наше пацијенте. Најкритичнији и најтежи пацијенти из целе Србије збрињавају се и лече у Ургентном центру, те је управо зато важно да им омогућимо добре услове. Искрено се надам да ће успешна сарадња и партнерски однос који имамо са 'Хемофармом' постати традиција“, изјавио је директор Ургентног центра KЦС доц. др Марко Ерцеговац.

„Лекари и медицинско особље на ургентном пријему имају огромну одговорност – из сата у сат спасавају животе грађана, а ми смо срећни када им наша помоћ олакшава рад“, рекао је генерални директор „Хемофарма“ др Роналд Зелигер.

У знак захвалности за вишегодишњу подршку, директор Ургентног центра уручио је директору Хемофарма изливену статуу Богородице.

број коментара 0 Пошаљи коментар