Квантна медицина – Медицина будућности

Нова грана медицине којом могу да се баве само лекари који су лиценцирани у Србији од стране нашег Министранства здравља. Лекари морају да прођу обуку у оквиру Српског лекарског друштва.

Многи тврде да је то медицина будућности и да препознаје и зачетке болести. Да ли је квантна медицина потпуно нова грана медицине.

Гостујујући у Београдској Хроници доктор Владимир Синицки, специјалиста радиологије и квантне медицине рекао је да је квантна медицина нова грана медицине која интегрише знања и искуства западне и источне медицине, пружа најбоље из те две медицине и даје могућност пацијентима да превазиђу болест.

Да се излече на безболан начин без штетног деловања лекова. Дијагностика се може вршити без штетног зрачења и контраста, као и негативних последица за пацијенте.

Многи тврде да квантна медицина може да препозна почетке неке болести.

„Уз помоћ апарата који се користе за дијагностику квантне медицине можемо да видимо предиспозицију обољења, јер ми снимамо електромагнетне таласе наших ћелија ткива и органа. Свака болест има четири фазе. У првој фази болести имамо поремећај електромагнетног поља у ћелији, у другој фази долази до поремећаја информација између ћелија, трећа фаза је биохемијска фаза, а четврта фаза је фаза манифестације болести“, напоменуо је доктор.

Код квантне медицине нема ограничења у старосној граници пацијента.

„Прво разговарамо са пацијентом и узимамо анамнезу, после тога се обавља термовизијски скенер, где снимамо топлоту пацијента или инфрацрвено зрачење, то није штетно. После овог снимања примењује се биорезонантни скенер, преглед је поуздан. Тачност прегледа је око 90 одсто. Свака ћелија пацијента има кодирану фреквенцију електомагнетног поља“, рекао је доктор Владимир Синицки.

Такође је додао да би било добро да квантна медицина буде део нашег здравственог система, јер у року од сат времена имате скрининг целог тела.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(среда, 04. дец 2019, 00:27) - anonymous [нерегистровани]

Vizionarstvo

Kako god da se zove, reč je o pravom načinu dijagnostikovanja i lečenja. Fokus je na uzročnicima, ne posledicama. Bravo.

(среда, 04. дец 2019, 00:22) - Вибрирајући трилер [нерегистровани]

Не могу да верујем

да се Министарство здравља и Српско лекарско друштво баве и афирмишу ову псеудо-научну грану псеудо-медицине. Може бити да је овај господин добио неко решењце да неће бити утамничен, које он претставља као афирмацију и лиценцирање ове псеудо-медицине од стране државе. Ако то није у питању, онда сам дубоко разочаран у државу.

(уторак, 03. дец 2019, 21:00) - David [нерегистровани]

Cista prevara

Ne mogu da verujem da RTS portal objavljuje vest koja podrzava prevaru zvanu 'kvantna medicina'. Jedino sta povezuje kvantnu medicinu i nauku (a narocito kvantnu fiziku) je njeno ime.

(уторак, 03. дец 2019, 20:56) - anonymous [нерегистровани]

Kvantna medicina je prevara

U svetu je mnogo šarlatana koji manipulišu bolesnim ljudima - „leče“ ih magnetnim poljima, „kvantnom medicinom“, „rezonantnim“ oscilatorima! Nauka je utvrdila da magnetna polja u zemaljskim uslovima slabo deluju na ljude i ne leče ih. Takođe, navodna Kvantna medicina (KM) nema nikakvo naučno, eksperimentalno, teorijsko i metodološko utemeljenje! Niko od tih lekara ne zna šta je to kvantno u KM i zašto taj naziv? Finansijska prevara! Na KM „klinikama“ su pregledi 150-200 evra, a da kao terapiju daju pacijentima da nose ogrlicu sa čipom na kojem su podaci „ispitivanja“ na „kvantnim“ aparatima!! Besmislica je, da čip sa podacima leči! Protokoli pregleda tih „kvantnih lekara“ su bez suštinskog sadržaja, jer iza njih ne stoji nikakva stručna lekarska dijagnoza. Ljudi, klonite se medicinskih šarlatana, koji vas leče beznačajnim magnetnim poljima, mističnim „rezonatorskim“ uređajima i šarlatanskom (i nepostojećom!) kvantnom medicinom! U Nemačkoj „doktori“ KM moraju da na svojim sajtovima napišu da su njhove tvrdnje neproverene. Ovo Vam piše fizičar koji je porodično okružen vrhunskim lekarima.