У Кини је медицинско особље увек спремно, изненађења нема

Попут војника и медицинско особље мора да буде спремно за изненадне ситуације. У Кини, увежбају решавање епидемија непознатих болести.

У Чонгкингу, граду на обали Јангцеа, увежбавала се узбуна у авиону и изненадна зараза.

Меродавни сектори за здравство, спољне послове, миграције, еколошко окружење, цивилну управу и саобраћај, активирали су механизам за координацију у кризним ситуацијама.

Шест радних група започело је карантинску операцију, како би осигурали медицинске третмане  и спречили ширење болести.

„Наши запослни били су опремљени уређајима за сузбијање болести на највишем нивоу и носили су најбољу заштитну одећу. Пошто су узели узорке и послали их у лабораторију, проверени су сви употребљени и страни и домаћи уређаји“, рекао је Сонг Јингшен из Генералн царинске управе Кине.

У Чонгкингу је основан и тим који ради на различитим хитним случајевима, везаним за јавно здравље.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи