Жена која је у себи имала цисту тешку 26 килограма

Кили Фавел изгубила је трећину тежине када су јој хирурзи одстранили 26 килограма тешку цисту, која је потекла из јајника.

Упркос више обављених тестова трудноће, њен доктор је испрва мислио да госпођа Фавел мора да је трудна, јер је њен стомак драстично нарастао.

Двадесетосмогодишња жена из Свонсија у Великој Британији је, са друге стране, веровала да се само угојила, јер јој је стомак постепено растао од 2014. године.

„Одувек сам била мало 'јача', али сам током протеклих неколико година постепено добила велики стомак. Толико је споро растао да уопште није пало на памет да помислим да нешто није у реду“, објаснила је Кили Фавел за Би-Би-Си.

„Са својим партнером Џејмијем Гибинсом сам 10 година и неколико пута смо се чудили овоме. Ипак, више пута урађени тестови на трудноћу су били негативни“, објаснила је Кили.

Након што је изгубила свест на послу, њен лекар опште праксе, упркос новим негативним тестовима на трудноћу мислио је да је ипак у питању друго стање.

После неког времена послао је да уради ултразвук.

„Лежала сам на столу са Џејмијем поред, док је радиолог померао уређај по мом стомаку и видела сам како су јој се очи исколачиле док је гледала екран. Њен поглед је све говорио. Нешто није било у реду“, присећа се Британка.

Докторка је отрчала по колегу ради другог мишљења, али су обрзо обоје одлучили да је пошаљу на хитан ЦТ скенер, који је открио огромну цисту окружену течношћу.

Други доктор ми је док је гледао налаз рекао да уопште нисам дебела, напротив, прилично сам мршава.

Тада ми је објаснио да је у питању циста и да је једина могућност операција.

Када су јој је коначно одстранили тежила је 26 килограма.

„Када су ми после операције показали фотографије нисам могла да верујем да је толико дуго у мени боравио медицински ванземаљац“, истакла је Кили.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи