Ема Вотсон узорна студенткиња

Светски позната, а опет потпуно скромна глумица Ема Вотсон након завршетка снимања саге о Харију Потеру, ужива у својим студентским данима на универзитету Браун. Већину времена проводи на предавањима са другарицама, а престанак филмских обавеза омогућио јој је и да оствари неке давнашње жеље.

Ема Вотсон је можда једна од најплаћенијих младих звезда у Холивуду, али, како открива модном магазину Marie Claire, највише ужива у мирном животу на факултету.

„Универзитет Браун има прави дух заједништва и људи су веома заштитнички настројени према мени", изјавила је млада глумица и додала да када је прослављала двадесети рођендан, никоме није морала да каже да фотографије са тог догађаја не објављују на Фејсбуку и ниједна успомена таквог типа заиста није отишла у јавност.

„Тада сам схватила да сам пронашла групу правих пријатеља и осетила сам да ту припадам", истакла је Ема.

Ипак, многи су је када је дошла поистовећивали са ликом Хермионе из филмова о Харију Потеру. Тако је на једном часу професорка поставила питање, а филмска звезда подигла руку и дала тачан одговор.

Из последњих редова допро је глас једног колеге: „И 20 поена за Грифиндор!", алудирајући на кућу у оквиру Хогвортс школе за магију и вештичарење.

Сада, Ема чак и док даје интервју, једва чека да се врати предавањима и учењу.

„Прва година на факултету прошла је у привикавању. Стекла сам дивне пријатељице и сада знам како све фунционише и шта професори траже, па сам веома узбуђена због уласка у другу годину студија и могу да се опустим и уживам у њој", објаснила је глумица.

Млада филмска звезда може да одахне захваљујући још једној веома важној чињеници, завршава се сага о Харију Потеру. Седми наставак филмског серијала о дечаку чаробњаку Harry Potter and the Deathly Hallows чине два дела од којих први у поход на биоскопе креће за десетак дана, док је приказивање другог дела најављен за јул следеће године. Када се снимање завршило прошлог јуна, Ема признаје да се борила са помешаним осећањима.

„Последњи дан је био прилично емоционалан, означавао је крај једне ере. Било је то невероватно искуство, дала сам све што сам могла тој улози и за узврат добила много", рекла је млада глумица.

Након тога, глумачка звезда је коначно могла да направи неке промене, почињући од радикалног скраћивања њене до тада необуздане косе по угледу на легендарне глумице попут Одри Хепберн.

„Желела сам то да урадим још од шеснаесте године. То је био веома симболичан корак, пошто је Хермиона била препознатљива по својој бујној и рашчупаној коси", пожалила се Ема Вотсон.

Упркос искушењима Холивуда, чињеници да потиче из породице разведених родитеља и огромним износима новца које је зарађивала, млада уметница остала је добра девојка, којој је образовање на првом месту, изузетно вредна и посвећена, нимало слична другој деци - звездама.

„Радим ствари на себи својствен начин, али никада нисам осетила потребу да се понашам бунтовнички. Да будем искрена, одувек сам имала превише слободе - почела сам да зарађујем са 10 година, живела сам сама са 17, пропутовала сам цео свет. Против чега бих се бунила?", закључила је ова светски позната глумица и узорна студенткиња.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара