Вил Ферел најпреплаћенији

Годишњу листу најмање исплативих холивудских глумаца други пут узастопно предводи Вил Ферел. Међу првих десет још пет комичара, али и Дензел Вошингтон, Том Круз и Мет Дејмон.

Комичар Вил Ферел је другу годину заредом најпреплаћенији глумац на свету, пошто је, према подацима магазина Форбс, на сваки долар хонорара који је добио, студију донео само 3,35 долара.

Још горе, комичар је за велики промашај Land of the Lost плаћен чак 15 милиона долара, док су укупни трокови снимања били 100 милиона.

Комедија је упркос великом буџету зарадила само 69 милиона долара од биоскопских улазница.

Ипак, у статистику за ову годину није ушао Ферелов хит The Other Guys (досадашњи приход од 160 милиона долара ће се рачунати у листи за следећу годину).

Такође, како налажу правила, не рачунају се ни остварења у којима глумци позајљују глас као што је улога Вила Ферела у цртаћу Megamind, за који се прогнозира да ће овог викенда бити најгледанији у биоскопима у САД (и да ће згрнути око 50 милиона долара).

Ферел није једини глумац на листи који се прославио улогама у комедијама, а међу првих десет су још и Еди Марфи (други), Сет Роген (четврти), Винс Вон (осми), Адам Сендлер (девети) и Џим Кери (десети).

Ипак, нису се само комичари показали као лоша инвестиција прошле године. На изненађујуће високом трећем месту је Дензел Вошингтон, мада се очекује да његов нови филм Unstoppable (Незаустављив) значајно измени ситуацију. Вошингтон није једино неочекивано име на листи, јер је на петом месту Том Круз, што би такође требало да се промени када у биоскопе стигне нови део филмског серијала Немогућа мисија.

„Част" да буде једина дама на листи десет напреплаћенијих глумаца припала је Дру Баримор, која је, додуше, глумила у успешном филму Љубав на даљину, али и у промашајима Lucky You и Сви су добро.

Последњи међу изненађењима на листи најпреплаћенијих глумца је Мет Дејмон, који је не тако давно био на потпуно другачијим листама као глумац који је студијима доносио највећу зараду.

На овогодишњој листи најисплативијих први је Шаја Лабаф, јер на сваки долар који му је плаћен донесе 81 долар, показује листа коју је објавио Холивуд рипортер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво