Ози Озборн је мутант!

Анализа ДНК Озија Озборна показала да постоје неке генске мутације које су можда разлог зашто славни рокер, познат и као „принц таме", није умро, иако је 40 година свакодневно користио алкохол и дрогу.

Научници који су испитивали ДНК Озија Озборна открили су да он има неке генске мутације које би могле да објасне како још није умро од претераних доза дрога и алкохола, пренето је на сајту ДНА.

„Неке од мутација никада раније нисмо видели", изјавио је Натанијел Пирсон из тима лабораторије Ноум из Масачусетса која је анализирала ДНК бившег фронтмена Блек Сабата.

„Увек сам говорила да ће после смака света остати само бубашвабе, Ози и Кит Ричардс", изјавила је за Њујорк дејли њуз супруга „принца таме", Шерон Озборн.

„Он ће нас све надживети. Фасцинирана сам како његов организам може толико да издржи".

Ози Озборн (61) познат је колико по гласу толико и по колосалним количинама опијата које је узимао. Једном приликом је испричао да је две године сваки дан узимао ЛСД, а алкохол пио као воду.

Научници су сада утврдили да многе аномалије које су открили имају везе са дрогама и алкохолом.

„Он има повећану предиспозицију за зависност од алкохола која је неких шест пута већа од нормалне", објаснио је суоснивач лабораторије Хорхе Конде за Еј-Би-Си њуз.

„Има и мало увећан ризик од зависности од кокаина, али он то занемарује. Рекао је да, кад би сви узимали толико кокаина колико је он узимао, сви би били зависни".

Рокер је испричао да је у почетку био скептичан у вези с истраживањем његове генетике, али да се после ипак предомислио.

„Био сам радознао", објаснио је музичар зашто је променио одлуку.

„С обзиром на 'базене' пића које сам током година испио - да не помињем кокаин, морфијум, пилуле за спавање, сируп против кашља, ЛСД и ко зна шта још - не постоји поуздан медицински разлог зашто бих још био жив", написао је он у колумни за лондонски Сандеј тајмс.

Озборн има и упадљиво подрхтавање руку, налик на оно које карактерише Паркинсонову болест, а такође је и наглув.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара