Ново суђење уместо затвора?

Весли Снајпс, осуђен на три године затвора због утаје пореза, захтева нови процес. Глумчеви адвокати кажу да је кључни сведок против Снајпса и сам осумњичен у другом случају, као и да је троје поротника одлучило да је звезда серијала Блејд крива и пре него што су саслушали доказе.

Звезда серијала Блејд враћа се у судницу, где ће покушати да докаже да је неопходно да му се суђење понови, јер су неки од поротника имали предрасуде према њему.

Судија Окружног суда у Окали у Флориди, Вилијам Терел Хоџис, саслушаће 15. новембра аргументе глумчевог правног тима који тражи ново суђење.

Снајпсови заступници тврде да су неки од поротника одлучили да је он крив и пре него што су чули доказе.

Такође, глумчеви адвокати сматрају и да су тужиоци сакрили важне информације о рачуновођи Кенету Стару, кључном сведоку против Снајпса, који је и сам под истрагом због „учешћа у завери за утају пореза".

Глумац је претходно због утаје пореза осуђен на максималну казну од три године затвора.

Снајпсови адвокати тврде да су им два поротника са суђења признали да је троје њихових колега одлучило да глумца треба казнити, чак и пре него што је процес почео 2008. године.

Чувени глумац, који је између осталог играо и у хитовима Разбијач, Путник 57, Воз трезор, Белци не умеју да скачу и Љубав за једну ноћ, требало је да почне да служи казну још 2. септембра.

Ипак, после положене кауције, судија му је дозволио да остане на слободи све до пресуде по жалби.

Последњи филм у којем је Снајпс играо је Закон улице, а било је предвиђено и да глуми у Плаћеницима, што није било могуће јер му је суд забранио да напушта САД.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи