Сузан се нада животном сапутнику

Иако је научила да буде срећна у својој самоћи, 49-годишња шкотска певачка сензација Сузан Бојл се нада сусрету са „господином Правим“.

Британска певачица Сузан Бојл изјавила је да још трага за човеком својих снова.

Бојлова (49), која је недавно рекла да јој је дозлогрдила самоћа, истакла је да је задовољна собом, али и да би волела да пронађе животног сапутника.

„Још има времена да сретнем 'господина Правог'. За то никада не треба рећи никад. Али, мислим да је могуће бити срећан и бити сам, знате. Све ове године у томе сам успевала", изјавила је лондонском Мирору.

Сузан Бојл је рекла и да упркос слави и даље живи скромно и да није дозволила да јој каријера измени личност.

„Успех је дошао толико брзо да је то застрашујуће. Али, и даље сам иста особа као раније", рекла је певачица.

„Волим да сам на сцени у лепим хаљинама - све даме воле да се сређују. Али, најсрећнија сам у удобном џемперу и панталонама", додала је.

Сузан Бојл прославила се када је на Интернет доспело њено извођење нумере "I Dreamed a Dream" из мјузикла „Јадници" у телевизијском такмичењу „Британија има таленат".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи