Породично на Стази славних

Лора Дерн и њени родитељи Дајана Лад и Брус Дерн провели су незаборавно послеподне на Холивуд булевару. Ипак, није реч о шетњи, већ о јединственом троструком откривању звезда на Стази славних.

Амерички глумци Лора Дерн, њен отац Брус Дерн и мајка Дајана Лад добили су у понедељак звезде на Стази славних, делу Холивуд булевара у Лос Анђелесу.

То је било први пут да истовремено три звезде добију три члана неке глумачке породице.

Лора Дерн, која је играла у „Парку из доба јуре", рођена је 1967, а њени родитељи развели су се девет година касније.

Ипак, то није први пут да чланице те породице улазе у холивудску историју. Обе су биле номиноване 1992. године за Оскара за улоге у филму „Лутајућа ружа", што је био први случај да мајка и ћерка буду номиноване за исти филм.

Дајана Лад је имала номинације за награде Америчке филмске академије и за остварења „Алиса више не станује овде" и „Дивљи у срцу", а Брус Дерн за „Повратак ратника".

После неколико веза са колегама Кајлом Меклахланом, Џефом Голдблумом и Николасом Кејџом, Лора Дерн удала се за музичара Бена Харпера у децембру 2005. године.

Имају деветогодишњег сина Елерија Вокера и три године млађу ћерку Џају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво