Алиша Киз постала мама

Амерички музички пар, певачица Алиша Киз и репер Свиз Битз, добили су сина Иџипта Дина. Славној певачици то је прво дете, док њен изабраник већ има завидан родитељски стаж.

Вишеструко награђивана америчка ритам и блуз певачица Алиша Киз у четвртак се породила у Њујорку. Дечак који је на свет дошао уз помоћ лекара у болници "St Luke's-Roosevelt добио је име Иџипт Дин.

Иџипт је прво заједничко дете Алише Киз (29) и њеног супруга, музичког продуцента и репера по имену Свиз Битз (31 година, право име Касим Дин), који већ има троје деце (два сина и ћерку).

Двоје славних музичара стало је на „луди камен" у августу ове године на Корзици пред мноштвом познатих личности, међу којима су били и Боно и Квин Латифа.

Свиз Битз је по рођењу сина одмах на свом налогу на Твитеру написао: „Захвалан сам за све чиме сам благословен у животу", а нешто касније је представник за медије славног пара и потврдио вест.

Алиша Киз (право име Алиша Кук) током каријере је добила 13 Гремија, а своје последње издање под називом "The Element of Freedom" објавила је у децембру 2009. године.

Током каријере, певачица и пијанисткиња продала је више од 30 милиона албума, а глумила је и у филмовима Smokin' Aces, The Nanny Diaries и The Secret Life of Bees.

Њен супруг познат је по сарадњи и пријатељству са репером Ди-Ем-Ексом и продуцирао је његову можда и најпознатију песму "Ruff Ryders' Anthem".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво