Оптимизам Мајкла Дагласа

Чувени глумац и продуцент, оскаровац Мајкл Даглас, упркос томе што му је тумор грла откривен у поодмаклој фази, верује да ће оздравити. Његова супруга, Кетрин Зита-Џонс, бесна је на лекаре што раније нису открили болест.

Мајкл Даглас очекује да потпуно оздрави од тумора у грлу који му је недавно откривен.

Дагласу (65), чији најновији филм „Вол Стрит: новац никада не спава" ускоро стиже у биоскопе, почетком августа откривен је тумор величине ораха смештен у корену језика.

Глумац је тренутно на осмонедељној терапији зрачењем и хемотерапијом у Њујорку, а његови лекари кажу да нема знака да се рак проширио.

„Ја на то гледам као на излечиву болест. То је борба. Победићу", рекао је Даглас у интервјуу часопису Пипл.

Исти часопис преноси изјаву Мајклове супруге, глумице Кетрин Зита- Џоунс, која је признала да тешко преживљава битку коју њен супруг води.

Темпераментна Велшанка је рекла и да је „бесна на Мајклове лекаре" што нису на време открили болест.

Оскаром награђени глумац и продуцент је раније изјавио да се месецима жалио на упоран бол у грлу и уху, да би лекари тек у августу установили да болује од рака у поодмаклој фази.

Ипак, пошто је лоциран изнад врата, „прогнозе су добре", са 80 одсто и више шанси за опоравак.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи