Полицајац је „нањушио“

„Чудан дим“ који је избијао из аутомобила у којем су били Парис Хилтон и њен дечко, навео је једног ласвегаског полицајца да их заустави, а потом и ухапси због поседовања наркотика. Врећица са кокаином испала је из њене торбе када је хтела да извади – сјај за усне.

Последњи у низу проблема са законом чувене наследнице и холивудске старлете Парис Хилтон настао је захваљујући томе што један полицајац у Лас Вегасу има - добар њух!

Хилтонова је у ноћи између петка и суботе ухапшена због поседовања кокаина, али је после неколико сати проведених у полицијској станици пуштена на слободу.

Све је почело тако што је полицајац, који је патролирао улицама Лас Вегаса, приметио да из једног „кадилак ексалејда" избија дим „чудног мириса". Помислио је да је реч о марихуани па је решио да возило заустави.

Приликом рутинског претреса аутомобила коју је возио њен дечко Сај Вејтс, из торбе Парис Хилтон испала је врећица са кокаином.

„Госпођица Хилтон је из торбице вадила тубу сјаја за усне и том приликом је испала врећица са белим прахом, за који се касније испоставило да је кокаин", објаснио је поручник Џон Шејан из ласвегаске полиције.

Парис Хилтон ухапшена је због поседовања кокаина, али је после неколико сати проведених у полицијској станици пуштена на слободу.

За сада није познато да ли ће се и када Хилтонова и Вејтс појавити пред судом.

Претходни пут, проблематична богаташица ухапшена је у Јужној Африци, после утакмице између Бразила и Холандије на Светском првенству у фудбалу, због тога што је полиција код ње пронашла марихуану. Оптужница је касније одбачена на суду.

Највећу пажње медија привукао је случај из 2007. године, када је Хилтонова осуђена на 45 дана затвора због насилничке вожње под дејством алкохола, али је иза решетака провела 23 дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво