Британски премијер на породиљском

Дејвид Камерон је на породиљском одсуству за очеве након што му се родила ћеркица Флоренс. Беба премијера и његове супруге Саманте рођена је пре времена, док је породица била на летовању.

Прве фотографије новорођене ћерке британског премијера Дејвида Камерона (43) и његове супруге Саманте (39) објављене су у Великој Британији, преноси Би-Би-Си.

Бебино пуно име је Флоренс Роуз Енделион Камерон, а Камеронова ћерка је рођена у уторак у болници у граду Труро у енглеској области Корнвол, где се премијерова породица у то време налазила на летовању.

Беба је изненадила родитеље пошто је рођена пре времена. Саманта Камерон је у четвртак са бебом напустила болницу.

Премијер Камерон је рекао да ће узети породиљско одсуство за очеве, као и да је поносан на „невероватно лепу" бебу.

Породица је одлучила да ће до краја искористи двонедељно летовање у Корнволу.

Дејвид и Саманта Камерон имају још двоје деце. Њихов најстарији син Ајван, који је рођен тешко болестан, умро је прошле године.

Флоренс је друго дете рођено за време мандата премијера у овој деценији, а први је био Лео Блер, који је био први такав случај још од 1849. године када је рођен Френсис Расел, син лорда Џона Расела.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи