Дел Бој против Сунђера Боба

Дејвид Џејсон, најпознатији као Дел Бој Тротер из „Мућки“, признаје да је јако стресно постати тата у седмој деценији живота. Британски глумац, који је прво дете добио у 62. години, пожалио се да уместо да гледа вести, мора због ћерке да прати цртаћ „Сунђер Боб Коцкалоне“.

Док већина славних мушкараца који се као очеви остваре у позним годинама често наглашава како им је очинство дало нови полет и снагу у животу, сер Дејвид Џејсон признаје да је у његовом случају то врло стресно искуство.

„Мислим да страријим татама недостаје стрпљење", рекао је 70-годишњи Џејсон, познатији као Дерек Тротер из „Мућки", који је прво дете, ћерку Шери, добио пошто је прославио 61. рођендан.

„Свакако да је дивно бити отац, али некад покушавам да гледам ТВ, а она се врати у четири сата из школе и каже ми да не могу да гледам вести јер она хоће да гледа 'Сунђера Боба'".

„Скоро ништа не можете да видите, верујте ми", рекао је Џејсон за британски лист Телеграф.

Глумац и Софина мајка Гил Хинчклиф, која је 20 година млађа од њега, венчали су се 2005. године. Упознали су се на снимању ТВ драме „Инспектор Фрост" у којој је Џејсон играо главну улогу.

Претходно, Џејсон је био у дугогодишњој вези са велшком глумицом Маванви Талог, која је 1995. године преминула од рака дојке.

У ранијој изјави у којој је говорио о очинству у позним годинама, глумац је рекао: „Никад ме године нису притискале. Многи људи се осећају као да имају 26 година, док заправо имају 66. Све је то до стања духа".

Сличне „муке" снаћи ће 65-годишњег певача Рода Стјуарта који је овог месеца потврдио да ће бити отац по осми пут, са трећом женом Пени Ланкастер која има 39 година.

Девид Џејсон, који је рођен као Дејвид Вајт, 2005. године је добио титулу витеза Британске империје (сер) за заслуге у области глуме и комедије.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво