Ди Каприо или бивши дечко?

Арета Вилсон, која је 2005. године наводно посекла Леонарда ди Каприја по уху и врату, мислећи да је њен бивши дечко, могла би због тога у затвору да проведе до седам година. Необјављене фотографије повреда, за које је судија рекао да нису безазлене, уврштене су у доказни материјал.

Суд у Лос Анђелесу наложио је да се одржи суђење жени која је стаклом посекла по лицу Леонарда ди Каприја на једној забави 2005. године.

Судија Вишег суда Едмунд Вилкокс саопштио је да ће се 40-годишњој Арети Вилсон судити по једној тачки оптужнице - за напад смртоносним оружјем.

Детаљи о врсти повреда које је глумац задобио нису саопштени на рочишту одржаном у четвртак, а судија, који је прегледао фотографије на којима се виде посекотине на уху и врату, рекао је да, по његовом мишљењу, „то нису повреде које би се могле назвати тривијалним или умереним".

Фотографије попвреда никада нису доспеле у јавност.

Арета Вилсон, која није признала кривицу, остаје у затвору, а одређена јој је кауција од 150.000 долара. Њен адвокат саопштио је да очекује да суђење почне у року од 60 дана.

Како је пренео Би-Би-Си, Вилсонова је оптужена да је „упала" на забаву коју је организовао бивши дечко Парис Хилтон Рик Саломон.

Затим јој се, према полицијским изворима, учинило да је славни глумац њен бивши дечко и напала га сломљеном флашом (у другој верзији чашом).

Када је Ди Каприо после тога поднео тужбу издат је налог за хапшење Арете Вилсон. Међутим, оптужена је убрзо побегла у Канаду, а у САД је изручена тек прошлог месеца.

Уколико буде проглашена кривом, Арета Вилсон би могла бити осуђена и до седам година затвора.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи