Тужба од 35 „милиончића“

Амерички произвођач уметака за косу тужио је своју промотерку, богаташицу Парис Хилтон, од које тражи „папрену“ надокнаду од чак 35 милиона долара. Разлог за тужбу је што се наследница фотографисала са производом конкурената, као и „јавно пијанчење и разврат“.

Представници компаније са Беверли Хилса „Хертек интернешенел" покренули су поступак против Парис Хилтон, јер сматрају да је позната богаташица прекршила спонзорски уговор са њима и да је носила вештачке плаве увојке које производи конкурентска фирма.

Излсаци по којима је Хилтонова позната, као и „јавно пијанчење и разврат", тврде представници ове фирме, противни су детаљима из уговора. Због тога је поднета тужба у којој се потражује надокнада од 35 милиона долара, што је десет пута већа сума од износа који је исплаћен непослушној наследници ланца хотела „Хилтон".

„Хертек интернешенел" наводи да је двадесетдеветогодишња Парис 2007. године добила 3,5 милиона долара да би постала промотерка уметака за косу који се продају под именом „Дрим кечер лајн".

Како је наведено у тужби, поднетој пред Вишим судом у Лос Анђелесу, Парис Хилтон је носила вештачке увојке конкурентске компаније када се сликала за више различитих часописа и појављивала на телевизији.

Такође, праунука хотелијера Конрада Хилтона пропустила је журку, организовану поводом лансирања производа пре три године јер је била у затвору због саобраћајних прекршаја, чиме је јасно прекршила клаузулу по којој ће „поштовати закон".

На забаву је било позвано више од 600 „професионалаца за уметке" и тада је „Хертек" наводно изгубио чак 6,6 милиона долара.

У тужби се наводи и да је Парис Хилтон „понављала недолично понашање у јавности" које је било у супротности са планираном маркетиншком кампањом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво